Për herë të parë Antonela dhe mamaja e saj rrëfejnë historinë e dhi mbs hme të jetës së tyre. Një debatit i fortë që ndodhi në studio në një nga puntatat e “Për’puthen Prime” , ka bërë që Antonela të shp ërthe jë në lodh duke dalë nga studio.
Më pas ajo është shprehur se kjo situatë i ka kujtuar një periudhë të keqe të jetës së saj, ku babai i saj us htonte dh unë ndaj nënës dhe vëllezërve.
Në rrëfimin e saj për historinë e babait Antonela mes lotësh tregon se nuk ka lejuar askënd në në jetë që t’i thotë ‘ jetime! Ajo shton se për një jetë të mirë që kemi sot, që nuk na mungon asnjë gjë, nuk e di a do arrinte të na e siguronte ndonjë tjetër më shumë se nëna e saj.
Antonela shprehet se ajo i ka mësuar që të jenë të zotët e vetes dhe se nuk i ka lënë asnjëherë ta ndjejnë mungesën e të atit. Ajo ka treguar edhe se nëna e saj fshinte para që babai mos të pinte. /24news

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here