Për herë të parë… –

Kryeministri Edi Rama nuk i ka lene batutat sot në Akademinë e Shkencave, ku zbuloi se njëri prej anëtarëve të akademisë së Shkencave, njëkohësisht edhe kryetari, Skënder Gjinushi nuk e kishte uruar për zgjedhjet e 25 prillit.

“Ndaj me ju nje sekret te vogel. Per here te pare Gjinushi nuk ma ka uruar fitoren e zgjedhjeve. Sepse ka menduar dhe per ata anetare te ASH qe nuk i kane fituar zgjedhjet, për herë të parë u bë me pakicën”– tha Rama.

“I siguroj ata që nuk kane dashur që unë të fitoj zgjedhjet që kjo akademi do e ketë qeverinë në katër vitet e ardhshme më pranë në historinë e pluralizmit”, shtoi ai.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *