Ka përfunduar pak më parë numërimi i kutive të votimit në qarkun e Shkodrës pa asnjë surprizë.

Partia Demokratike është forcë fituese në Shkodër, me 5 mandate, Partia Socialiste merr 3 mandate, PSD 2 dhe Lëvizja Socialiste për Integrim 1 mandat.

 

 


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here