Përlotin familjarët e 30-vjecares që humbi jetën pasi lindin fëmijën/ La dy fëmijë pa nënë: Mjekët c’bënë


Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Maternitetin e Fierit, ku hu mbi je tën gjatë lindjes një grua 30-vjecare.

Edhe pse ende nuk ka një njoftim zyrtar nga P olicia, të afërmit e gruas së re janë ata që kanë bërë publik lajmin duke hedhur ak uza ndaj bluzave të bardha. Sipas tyre, e reja ka shkuar për të lindur dhe i është nënshtruar një oper acioni cez arian. O per acioni shkoi mirë deri në një moment, por sapo është shpëtuar bebja, gruas i janë shfaqur komplik acione.

Mjekët mësohet t’u kenë thënë familjarëve se gruaja pësoi tr om bozë e vetëm pak minuta më vonë u kanë dhënë një tjetër njoftim, që vd ekja e gruas erdhi për shkak të një a taku kard iak.

Nëna e re, e cila ka edhe një fëmijë tjetër 5 vjeç nuk ka shfaqur asnjë shqetësim tjetër më parë. Ajo e kishte planifikuar lindjen, pasi edhe fëmijën e parë e kishte lindur me o peracion. Elisabeta Lamaj ishte nga fshati Vlosh i Fierit dhe ishte martuar në Drenovë të Mallakastrë s.

.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *