Pas “Përputhen” dhe “Përputhen +40”, mesa duket do të kemi dhe një “Përputhen VIP”. Këtë ka lënë të kuptohet, autorja e emisionit, Olsa Muhameti me postimin e saj të fundit.

Olsa pohoi se e ka menduar që të sjellë në ekran edhe një “Përputhen VIP”, ku personazhe të njohur të televizionit do të jenë në kërkim të dashurisë dhe pyet ndjekësit nëse do ta donin një format të tillë.

Sigurisht që shumica prej tyre kanë votuar me “Po” dhe së shpejti mund të kemi një tjetër format dashurie.

.


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here