Prej dy orësh është pezulluar puna në KZAZ-në 22 në Durrës, ndërsa bëhet me dije se komisionerët ndodhen në një presion të madh dhe për këtë arsye kërkuan pushim.

Burime për ‘FaxNews’ bëjnë me dije se komisionerët e PD-së kanë konstatuar shumë vota të pavlefshme, ndërsa komisionerët e PS-së thonë të kundërtën.

Ndërkohë kujtojmë se mandatin e 8-të Partia Socialiste ja ka marrë LSI-së me 130 vota.


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here