Plas keq mes Selin dhe Alarës, por ajo që do të bëjë Demir do të marrë të gjithë vëmendjen –

Selin dhe Demir e vuajnë shumë ndarjen e tyre. Selin shkon të vizitojë Burakun në spital dhe Demir bëhet xheloz kur i sheh bashkë. Edhe marrëdhënia mes Ibos dhe Ajdës prishet.

Një burrë vjen në shtëpinë e Selinës dhe Demirit për t’i ndihmuar për çështjen e pronësisë. Demir bëhet pjesë e një debate mes Alarës dhe Selinës. Kjo e fundit nuk pranon t’i japë Alarës pikturën e Demirit. Demir mban anën e Selinës.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *