<img src=”https://i.imgur.com/ekX5F3k.jpg” />
<img src=”https://i.imgur.com/ekX5F3k.jpg” />
<img src=”https://i.imgur.com/ekX5F3k.jpg” />
<img src=”https://i.imgur.com/ekX5F3k.jpg” />
<img src=”https://i.imgur.com/ekX5F3k.jpg” />

sherr masiv është regjistruar në Durrës, teksa ka përfshirë një grua dhe një burrë. Ngjarja ka ndodhur mesditën e sotme, konkretisht në lagjen nr.4 dhe në përleshje janë përfshirë shtetasja E.G., dhe shtetasi Ç.K, teksa është dashur ndërhyrja e policisë për të shuar sherrin.

Njoftimi i policisë:

Më datë 24.03.2021, rreth orës 14:30, në lagjen nr.4, Durrës, shtetasja E.G., është konfliktuar me shtetasin Ç.K. Në vendngjarje kanë shkuar shërbimet e Policisë të cilët kanë shoqëruar në ambientet e Komisariatit të dyja palët në konflikt për veprime të mëtejshme. Grupi hetimor në drejtimin e Prokurorisë Durrës, vijon punën për sqarimin e rrethanave dhe të shkakut të konflikti.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here