Plot 89 vjeç është po akoma punon çdo ditë, burri i moshuar e thotë me lot: Puna të mban gjallë, po nuk punova sëmurem

0
19

This post has already been read 14 times!

Thuhet se puna të mban gjallë dhe këtë gjë e ka treguar një burrë 89 vjeç. Edhe pse ka këtë moshë ai akoma vazhdon punon.

Who is Derlin Newey? 89 Year Old Pizza Man From TikTok

Burri i moshuar jeton në Utah në Amerikë dhe ndihet mirë mund të vazhdojë të punojë. Edhe pse ai ka dalë në pension, ai nuk mund të jetojë pa punuar.

Të gjithë ata që e shikojnë teksa u dorëzon picat ndihen aq mirë dhe e përgëzojnë që akoma vazhdon punon. Pjesën më të madhe të jetës së tij ai ka punuar si shofer dhe kjo është aryesja që nuk mund të rrijë pa punuar.

Ai punon 30 orë në javë dhe ndihet mirë dhe thotë se ka akoma shumë fuqi për të punuar. Madja madje ai përdor edhe rrjetet sociale sikur të jetë një djalë i ri.

Burri i moshuar ka thënë:
Unë ndihem shumë mirë kur punoj. Nuk rri dot pa punë, më mban në lëvizje kur jam pa punë më duket sikur do sëmurem.

Përktheu dhe përshtati: Gazeta Korrekte

89-year-old pizza delivery driver gets $12K tip, becomes TikTok star -  Deseret News

TikTok users raise $12,000 for 89-year-old Utah pizza delivery man - Insider

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here