Po Andin e harroi kjo? Del skandali tjetër/ Jasemina filmohet ulur në prehrin e Atdheut, duke i fshirë buzët dhe pinë nga e njëjta…

0
10


Aplikacioni “Per’puthen” po na ve ne dijeni te shume ndodhive qe ndodhin ne prapaskena. Deklarata te fuqishme, video p rov okuese dhe flir time te konkurenteve me njeri tjetrin.
Një video e postuar ne aplikacion na tregon Atdheun dhe Jasminen shume me te afert sec duhet per te qene thjesht “shoke”.
Ne fillim duket Jasmina duke ushqyer dhe duke i fshire buzet Atdheut,me pas Atdheu qe i ulet ne preher Jasmines dhe te dy pijne te njejtin cig ar. Shikime p rov okuese te Atdheut dhe te qeshurat karakteristike te Jasmines nuk mungojne ne kete video, tek te dy shihen ne sy dhe i qeshin njeri tjetrit.
Cfare po ndodh ne te vertete, Atdheun shokun e Andit, apo dicka tjeter?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here