Po inatin kush… –

Moderatorja Arbana Osmani ka zhvilluar dje një mimni intervistë në rrjetin social Instagramme partnerin e saj Eduart Grishaj me të cilin ka dhe një djalë Diellin.

Gjëja e preferuar tek Arbana?

-S’mjaftojnë 15 sekondat e story-t për t’i thënë

Si është jeta të jetosh me Arbanën?

-Është më e bukur se ç’duket

Çfarë të nervozon tek Arbana?

-Prapë nuk dalin 15 sekonda

Kur ziheni kush e mban më shumë inatin?

-Unë

Si je ndjerë kur je bërë baba?

-Çuditshëm (përlotet)

Dielli kujt i ka ngjarë më shumë?

-Mua

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *