Po nëse rriten rastet edhe më shumë? Manastirliu paralajmëron skenarin tjetër që parashikon…

0
14
Ministrja e Shendetesise Ogerta Manastirliu ka paralajmeruar sot se cili skenar do ndiqet nese rastet e infektimeve dhe te shtrimeve ne spital do rriten me tej.

“Për të gjithë spitalet rajonale ne kemi fuqizuar kapacitetet.

Spitali i Vlores i është nënshtruar të gjithë masave që të ketë aparaturat e nevojshme, janë duke ofruar shërbime për të sëmurët që marrin shërbime. Do të vijojë dhe plani i hapjeve për spitalet Covid. Do të kemi dhe hapje të mëtejshme, nëse do të ketë rritje të rasteve do të ketë hapje të spitaleve të tjera rajonale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here