Po peshkonte në liqen, mbledh me rrjetë trupin e pajetë të një personi

0
129

This post has already been read 19 times!

Një ngjarje e fr ikshme ka ndodhur në liqenin e Central Park, Harlem Meer, të New Yorkut. Një peshkatar u sho kua dhe u tm errua pasi hodhi rrjetën e tij për të mbledhur peshq, pasi jo vetëm peshq që nuk mblodhi por mblodhi ku fomën e një personi. Në fillim Luis Castoire supozoi se kishte kapur një peshk, por kur pa trupin tha se u tmerrua. Sipas peshkatarit kufoma ishte një burrë.

Në një intervistë Luisi tha:

Mendova se po shihja një fantazmë. Ndjeva një goditje, grepi im ishte mbërthyer … Kur shkova ta hiqja atë, pashë këmbën të dilte lart, dhe pastaj pashë pjesën tjetër të trupit.Ishte shkatërruese, vërtet shkatërruese. Nuk mund ta besoja me sytë e mi, thjesht nuk munda.

Castoire tha policët të cilët kanë mbërritur në vendngjarje po punojnë për heqjen e asaj kufome.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here