Po si e tha ashtu? Ministri Klosi bëhet gazi i botës, video ku dëgjohet gabimi i madh po bën xhiron e mediave…

0
26

This post has already been read 22 times!

Ministri i Turizmit, Blendi Klosi ka dhënë një argument të ri se përse nuk lejohet muzika në kafene.

Të gjithë po e prisnim! Blendi Klosi jep lajmin, tregon datën për nisjen e sezonit turistik dhe hapjen e kufijve - Politike

I ftuar në studion e Report Tv, Klosi tha se va lët përhapin virusin, një argument i ri ky, që nuk ishte dëgjuar më parë, por që ministri e tha me siguri, sipas së cilit është e vërtetuar shkencërisht.

“Nuk duhet t’ia bëni pyetjen ministrit të turizmit, se për politikat e turizmit do ishte shumë mirë që të ishin të hapura.

Kjo pyetje duhet bërë eksp ertëve, që gjykojnë se zonat me muzikë dhe kjo është e vërtetuar janë zonat ku v irusi hapet më shumë se në çdo vend tjetër pasi valët e muzikës janë ato që përç ojnë virusin, në distancat që jemi ne të dy mund të mos ketë p ërçim, në distancat ku ka valë muzike përhapja e virusit është më e madhe.

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here