Ejlyl shkon të takojë Vedatin dhe justifikohet për veprimet e saj në të kaluarën. Vedat ia bën të qartë Ejlylit se Demir nuk mund ta falë.Nga ana tjetër Selin dhe Demir bëjnë një lojë për të kuptuar sa të rëndësishëm janë për njëri-tjetrin. Demir i kërkon Selinës të mos flasin për të kaluarën. Burak vazhdon përpiqet të ndajë Selinën nga Demiri.Ejlyl sjell sendet e saj në kompani. Demir gjen diçka që i kujton të shkuarën me Ejlylin.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here