Policia nxjerr nga banesa gruan dhe vajzën në Elbasan

0
129

This post has already been read 20 times!

Të tjera detaje të reja janë mësuar nga ngjarja e rëndë në Elbasan.

Sipas informacioneve të para shtetasi Lefter Zh ka pasur një ko nfl ikt me familjarët e tij, të cilët i ka dh unu ar.

Familjarët kanë njoftuar policinë dhe në momentin që uniformat blu kanë shkuar në banesë ka që ll uar në drejtim të tyre dhe në ajër.

Personi i cili po vijon të që llo jë në drejtim të policisë është ende në banesë, ndërkohë që bashkëshortja e tij dhe vajza janë nxjerrë nga uniformat blu.

Ka qenë gruaja e cila ka njoftuar policinë për dh un ë në familje, por më pas personi ka bërë rezistencë duke që llu ar në drejtim të tyre.

Policia ka zgjeruar perimetrin e sigurisë.

Si pasojë e të sht ena ve jane pl ago sur jashte rrezikut per jeten dy kalimtare te rastit ne momentet e para kur ka filluar te qe llon te personi ne drejtim te Policise.

Ndërkohë që mediat dhe gazetarët po raportonin nga vendi i ngjarjes, kr ism at e automatikut, vijuan të dëgjoheshin.

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here