Ka ndërruar jetë aktorja Olympia Dukaki. Aktorja amerikane – e njohur më shumë për rolet e saj si Clairee Belcher në Steel Magnolias dhe Rose Castorini në Moonstruck – ndërroi jetë të Shtunën në moshën 89 vjeç, konfirmon vëllai i saj.

Vëllai i Olympia, Apollo Dukakis shkoi në Facebook për të treguar se motra e tij vdiq “pas muajsh të lufte shëndetësor”.

“Motra ime e dashur, Olympia Dukakis, vdiq këtë mëngjes në Neë York City. Pas shumë muajsh të vuajtjes shëndetësore, ajo më në fund është në paqe”


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here