” Prinderit me te vecante ne bote”. Arsyeja pse e meritojne kete titull do ju lere me goje hapur.

0
117

This post has already been read 95 times!

E mbani mend çiftin më të veçantë në botë? Danna Sultana dhe Esteban Landrau janë bërë prindër për herë të parë. Djali i tyre Ariel ka ardhur në jetë dhe çifti janë më të lumtur se kurrë.

Danna Sultana, e cila ka lindur mashkull dhe identifikohet femër është bërë shumë e famshme nga lidhja me me Esteban Landrau, i cili ka lindur femër, por e identifikon veten mashkull.

Çifti bëri bujë me fotot ku Esteban Landrau shfaqej me barkun shtatzënë.

“Tti erdhe në jetën time për të më mësuar të dua pa kushte”, shkroi Danna krah fotos ku shfaqej me të birin.

Mediat lokale raportuan se çifti u bënë me fëmijë natyrshëm, pasi që të dy kanë organet e tyre natyrore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here