Zëdhënësi i Ilir Metës ka dalë pak më parë me një reagim të fortë pas vendimin të qeverisë për të futur në rend dite në Kuvend shkarkimin e Presidentit.

Blushi kërkon që të numërohet dhe rinumërohet çdo votë, dhe se të gjitha kutitë duhet të hapen, në mënyrë që të shihet vullneti i vërtetë i zgjedhësve.

Tedi Blushi:

Zero vëmendje ndaj Parlamentit me Zero opozitë. Ndryshimi është brenda në kuti. Hapni kutitë! Numëroni dhe rinumëroni me transparencë çdo votë sipas Kodit Zgjedhor.

Çdo shkelje dhe manipulim të evidentohet me qetësi deri në fund të procesit! Shqiptarëve nuk mund t’ju grabitet kurrësesi vota dhe vullneti i shprehur përmes saj.

 

 


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here