PS i merr mandatin LSI-së dhe shkon në kaq numër deputetësh. Ç’ndodh me PD-në


Edhe pse kanë mbetur dy kuti pa numëruar, PS ka siguruar mandatin e pestë në Berat, duke ia marrë LSI.

berat zgjedhjet

Nga numërimi i fletëve në 275 QV socialistët kanë 41.924 vota, Partia Demokratike 22.803 dhe Lëvizja Socialiste për Integrim 8.367.

Aktualisht sipas projeksioneve, Partia Socialiste ka siguruar në këtë qark 5 mandate, Partia Demokratike 2 dhe Lëvizja Socialiste për Integrim mbetet pa mandate në Berat.


Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *