Drejtuesi politik i Tiranës Erion Veliaj ka shpallur fitoren e PS-së edhe në Kombinat.

“Bela sapo ka ardhur nga Kombinati me fitoren më të madhe në Bashkinë e Tiranës. 54% të Kombinatit, Njësinë 6, Misto Mame, Sharrë. Jam shumë krenar për Belën e skuadrën tonë fantastike”, tha Veliaj.

“Kur vendosem qe Belinda do ishte koordinatore ne Kombinat, nuk e bëmë se ishte vendi më i lehtë, por më i vështiri, më i dëmtuar nga tërmeti, kishte më shumë komunitet, që kur pa një mundësi te Bela e skuadra e vet e mori atë mundësi e na ka dhënë mundësinë më të madhe”.

Sakaq, Belinda Balluku kishte dale ne deklarate edhe me femijet e saj, per te cilet me shume emocion deklaroi se ishin ata qe i dhane leje dhe force qe ajo tja dale dhe te punoje shume ne fushate.

Balluku kishte nje falenderim dhe per babain e saj “i cili doli ne fushate jo per mua, por per PS”.


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here