Pse o Zot se ishte në lule të moshës?! 14-vjeçare humb jetën duke u munduar të shpëtonte kalin

0
43

This post has already been read 26 times!

Një vajzë adoleshente ka v dekur në më nyrë tragj ikisht në Kanada, teksa përpiqej të shp ëtonte kalin e saj nga rëra thi thëse.

14 vjeçarja, Zara Buren ishte duke kalëruar kur ndodhi aks iden ti në Flamborough, Ontario. Ngjarja ndodhi ditën e hënë pranë autos tradës 5 në Hamilton, kur ajo dhe kali i saj u bllo  kuan në një zonë kënetore.

H etu esit thanë se vajza dhe nëna e saj po kalëronin në një tokë të zonës. Au torit etet shtuan se të dyja ishin kalëruese me eksp eriencë, por nuk ishin të njohura me shtegun ku ndodhi inc identi.

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here