Moderatorja Fjoralba Ponari prej kohësh ndodhet në lidhje me Françeskon. Disa ditë më parë Fjoralba publikoi një foto me partnerin e saj dhe më pas e fshiu pasi Françesko nuk dëshiron të ekspozohet në rrjetet sociale.Por pas debatit, ai ka zgjedhur të surprizojë Moderatoren e cila sot ka datëlindjen dhe mbush 27-vjeç.

Ai i ka dhuruar një libër, brenda të cilit është shkruar historia e tyre e dashurisë me momentet më të bukura. Fjoralba ka publikuar një foto të dhuratës në Instastory, duke shkruar: Dhuratat sentimentale janë më të mirat.

Kujtojmë se identiteti i Françeskos u zbulua vetëm pak kohë më parë. Ai nuk është personazh publik dhe nuk i ka shumë qejf rrjetet sociale, prandaj dhe e shohim rrallë në postet e Fjoralbës.

 
Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here