Puna e parë që ka bërë Ana Kauri? As ju nuk do ta besoni (VIDEO)

Ekskluzivisht për Prive, Ana Kauri, ish-konkurrentja e programit më të ndjékur të momentit “Për’Puthen”, jep deklarata të forta LIVE në 60 sekonda kohë.

Ana i përgjigjet çdo pyetje të bërë në ato sekonda kohë në dispozicion duke folur kështu edhe për ndërhyrjet kirurgjikale, estetike të bëra gjatë kohës që ishte pjesë e programit.

Ajo rréfen gjithashtu për punën e saj të parë që e përmend që në fillim të intervistës dhe pohon se puna e saj e parë ishte në promocion.

Nuk ndau detaje më të ímtësíshme në lídhje me punën dhe direkt kaloi në pyetjen tjetër pasi edhe koha nuk premton.

Ajo tregon se për ta bërë për vete një mashkull duhet të bëjë shumë për të dhe jo të dorézohet në momentin e parë.

Nëpërmjet rrjeteve sociale kemi parë se Ana ndodhet shpesh në Kosovë dhe kjo për arsye se Kosova është një vend shumë mikpritës për të, që e bën të ndihet mirë dhe pohon se e do shumë.
Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *