Një ngjarje e rëndë raportohet se ka ndodhur në Siçili. Një djali i ri i ka marrë jetën një mjekeje sepse ajo e infektoi me Covid-19.

Antonio De Pace, 28 vjeç është ak uzuar për vra sj en me pa rame ndim të mje kes së re, Lorena Quaranta, 27 vjeç. Ata kishin një lidhje bashkë dhe prej një viti jetonin bashkë.

I riu ishte infermier kurse ajo mjeke. Pasi ka bërë aktin e rëndë 28 vjeçeri ka tentuar t’i japë fund jetës së tij. Por atij arritën t’i shpëtonin jetën. Çifti i ri kishte punuar në një spital lokal në Messina, Siçili.

27-vjeçarja ishte me origjinë nga Favara në Siçili, por çifti kishte jetuar së bashku për muajt e fundit në Messina, ku ajo v di q.

Gjithashtu raportohet se i riu ka dalë para gjy katës dhe se do të marr një dë nim të gjatë.

Përktheu dhe përshtati: Gazeta Korrekte

/RDA News

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here