Një burrë në Kroaci eshte hakmarr duke marrë sëpatën dhe ka dëmtuar rendë një makinë tip “Audi”, në pronësi të shefit të tij.

Sipas mediave, ngjarja ka ndodhur në Zagreb, ndërsa veprimi i punonjësit i ka habitur të gjithë.

Dyshohet se shefi, nuk i ka dhënë punonjësit rrogën për disa muaj, e ndaj ai, ka ndërmarrë hapin ekstrem.

 
Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here