Një video ka bërë xhiron e rrjetit, ku shfaqet një efektiv policie dhe një shofer kamioni zihen me njëri-tjetrin. Sher ri është bërë viral, por nuk dihen ende shkaqet sesi ka nisur.

Gjithë çfarë vihet re është fakti që polici kërkon të ngjitet me forcë në kabinën e shoferit, ndërsa ky i fundit tenton që të mbyllë derën, për të mos e lënë të afrohet.

Edhe pse tenton, shoferi nuk ia del dhe efektivi i hyn në kabinë, ku edhe fillon pjesa e dytë e sherrit mes tyre. Aty fillojnë dhe kapin nga fyti njëri-tjetrin dhe nisin e qël lohen me gru shta.

Ngjarja e çuditshme është filmuar nga shumë persona, por nuk ka ende detaje për shkakun e përplasjes mes tyre.Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here