Chiara Ferragni mendon për ne vajzat që s’i durojmë dot flokët në këtë vapë dhe ja na ka dhënë sot dy stilime që na hyjnë shumë në punë.

Chiara ka postuar dy foto nga pushimet, në një prej të cilave shfaqet me disa topuza në kokë, model që iu mban freskët dhe super i thjeshtë.
Po kur doni t’i lini flokët lëshuar? Ja një tjetër model nga Chiara me dy gërsheta dhe VOILA.Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here