4 muaj ne koma dhe kur u zgjua i thane: Nëna të ka marrë burrin, kur ti dergjeshe ata….

0
192

This post has already been read 187 times!

Braziliania Kamylla Wanessa Cordeiro de Melo u takua, sipas saj, me burrin e ëndrrave të saj, kur ishte 25 vjeç. Ai ishte 10 vjet më i madh se ajo, por përkundër këtij ndryshimi, ata ranë në dashuri.

My husband had an affair with my MUM while I almost died in hospital – now they're married and I can never forgive them

Ata kurorëzuan dashurinë e tyre me martesë në 2013, dhe një vit më vonë patën një djalë. Përralla e saj morri fund në vitin 2017 kur përfu ndoi në kir urgji për një go di tje në tru.

Pas kësaj, ajo mbeti në koma për 78 ditë dhe kur u zgjua, mësoi lajmin e pabesueshem. Nëna dhe burri i saj kishin krijuar një lidhje, dhe më vonë ata u martuan.

“Nëna ime shkonte në shtëpinë time për të ndihmuar burrin dhe djalin tim ndërsa isha në spital. Në ato katër muaj ndërsa po lu ftoja për jetën time, burri im më vizitoi dy here, ndërsa nëna ime asnjëherë. Babai më tha lajmin kur unë u zgjova. Që atëherë nuk mund ta telefonoj më nënën time”, tha Kamylla.

Ajo përjetoi tradhti të dyfishtë, zhgënjim dhe dhimbjen më të keqe të jetës së saj të cilën ajo e përshkruan si “th ikë në shpinë”. Ai as nuk mund ta besojë që të dy u martuan dhe se ata “fes tojnë” das hurinë e tyre në publik.

Ajo e la dhimbjen pas, dhe po shijon 10 muajt e fundit me partnerin e saj të ri. Ajo është përqendruar, përveç tij, tek babai dhe djali i saj, raporton The Sun.

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here