Qifti mbe.t pa fjale kur e hapin nje kuti qe e gjeten ne pyll

0
9

R.yan Pars.ons dhe e dash.ura e tij L.isa një ditë u nisën për një eksku.rsi.on pranë shtëpisë së tyre në Virxh.inian Perën.dimore, shkruan. Ai është një person që ka ho.bi për të kërkuar obje.kte të fshehu.ra me de.tek.tor met.alik.

Lisa kurrë nuk ishte bas.hkuar me të në këto ekspedita, por atë kohë bëri një për.jash.tim duke marrë një aparat fotografik për të fi.ksuar gjithçka.
Në një moment instrumenti filloi të jepte sin.jale se kishte diçka nën tokë. Parsons mendoi se aty mund të ketë sende të L.ftë.s Ci.vile, kështu që ai filloi të gë.rmonte, duke nxjerrë në dritë një kuti druri të lashtë.

Lisa filloi të dokumentonte hapjen e kutisë, duke theksuar se ky mund të ishte zbulimi i jetës. Brenda ishin var.gje bi.lik.e të shkruar në perga.m.enë, por edhe të tjera gjëra befasuese…

Një tjetër kuti, me mbishkrimin: “Kush gjen një grua gjen atë që është e mirë dhe merr pël.qimin e Z.otit”.

Parsons shparta.lloi kuti.në dhe n.xori një un.azë diama.nti për të dashurën e tij.

Një prop.ozim m.artese me të vërtetë un.ik, që gjendej brenda një kutie të lashtë që ai vetë e kishte blerë në një dyqan në qytet. Brenda një unazë të bërë me një diamant të gjyshes së Lizës, me fjalët e B.ib.lës pranë që t’i kërkonte asaj mar.tesë.

Natyrisht ajo tha “po” dhe tani Ryan dhe Lisa janë burrë dhe grua.

Por ka njerëz me dete.kt.orë metali që kanë gjetur me të vërtetë th.esa.rin në oborrin e tyre: L.ukich.ev D.mitry nga Kir.gist.ani po ndërtonte një depo të re kur lo.p.ata e tij g.od.i.ti diçka m.eta.li.ke.

Brenda në k.uti ishin send.et perso.nale të një u.shta.ri gje.rm.an nga L.uf.ta e D.ytë B.otë.ro.re.

Kishte edhe shishe rumi!

Dhe një kuti pu.ro në gjendje të përsosur, edhe pas 60 vjetësh të grop.os.ura!

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here