Një video e pazakontë është duke qarkulluar në rrjet.

Bëhet fjalë pikërisht për një qytetar i cili ka hipur në majë të një shtylle me flamurin shqiptar dhe atë amerikan në anë tjetër.

Zëri i tij i lartë jehon kudo, teksa dëgjohet që bën thirrje me të madhe:

RAMAAA IKKK!!!

.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here