Përmes një postimi në rrjetet sociale, kryeministri shqiptar Edi Rama ka njoftuar se tashmë fushata e vaksinimit në vend ka arritur një objektiv domethënës, duke kaluar gjysmë milionë vaksinat.

“ 29 ditë para afatit të bërë publik, realizuam objektivin e 1/2 milionë vaksinimeve. Vazhdojmë pa u ndalur drejt objektivit 1 milionë tani”, ishin fjalët e kryeministrit Rama.

Fillimisht plani i autoriteteve ishte që kjo shifër të arrihej brenda qershorit.

Për më shumë informacione, lajme të përzgjedhura foto dhe video interesante, ju ftojmë të na ndiqni edhe në faqen zyrtare të meganews.al në Instagram, një tjetër mënyrë për të qenë në kontakt me gjithësecilin prej jush. Instagram: @meganews.al

Për më shumë informacione, lajme të përzgjedhura foto dhe video interesante, ju ftojmë të na ndiqni edhe në faqen zyrtare të meganews.al në Instagram, një tjetër mënyrë për të qenë në kontakt me gjithësecilin prej jush. Instagram: @meganews.al

.
Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here