Rama jep lajmin e mirë për gjithë shqiptarët: Ja sa do të punësohen, kemi hapur vende për të rinjtë

0
33

This post has already been read 25 times!

Kryeministri Rama bën të ditur se falë ndryshimeve li gjore, shërbimi veterinar ka hyrë në një fazë ref ormimi dhe po hapen vazhdimisht vende të reja pune.

The latest news: Edi Rama declares a state of emergency

Rama sjell si shembull Besmirin, i cili është një nga 400 të rinjtë që do të punësohen në këtë sektor për të rritur si gurinë ushqimore të produkteve që konsumojmë çdo ditë.

“Besmiri nga Tirana është një prej shumë të rinjve që i është bashkuar Shër bimit Veterinar Shtetëror, i cili ka hyrë në një fazë refor mimi pas miratimit të ndryshimeve ligjore. Si Besmiri do të jenë edhe rreth 400 veterinerë të tjerë në të gjithë vendin që do të punësohen në këtë shërbim kaq shumë i rëndësishëm për sigurinë ushqimore, i cili nuk do të jetë më i fragmentarizuar, por i shtrirë në mënyrë kapilare në të gjithë terr itorin.

Rama Takes his War on Media to Albanians' Phones | Balkan Insight

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here