Kryeministri Edi Rama ka qenë dje në qytetin e Librazhdit ku mes të tjerash foli për veten, për ndryshimin që pës oi pas tër metit tra gjik të 26 Nëntorit 2019 dhe arsyen pse nuk del asnjëherë i qeshur në takime elektorale.

Edi Rama: Nuk është e lehtë të qeshësh. Nuk është e lehtë të jesh i pangarkuar dhe të dukesh i freskët sikur ke fjetur gjumë 10 orë sepse për mua u bë tashmë, më shumë se një vit, që ka qenë një kohë jashtëzakonisht e vështirë.

Qysh ngaa momenti kur mora lajmin se ra një tërmet dhe pastaj minut pas minuti merrja lajme të dë meve të jashtëzakonshme që ishin bërë, ndryshimi në jetën time, aty lart, në majë, ishte shumë i madh. Nga ai moment e deri më sot unë asnjëherë nuk arrij dot të ndajë veten time, besojeni ose jo, nga ata të cilët presin të kthehen në shtëpi. Nga nxënësit që presin të rikthehen në shkollën e tyre.

.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here