Reagon ashpër Monika Kryemadhi pas shkarkimit të Ilir Metës: “Do ju nxij jetën, do vijë koha”

 

Pasi Kuvendi votoi me 104 vo ta p ro shkarkimit të Pr esidentit Ilir Meta, një reagim ka ardhur nga radhët e Lëvizjes Socialiste për Integrim.
Monika Kryemadhi me anë të një po stimi në rrj etet so ciale e ka konsideruar ilegjitim shkarkimin e Metës duke thënë se Parlamenti është monist. Sipas Kryemadhit, kjo nismë është ndë rmarrë për të shm angur vë mendjen nga tj etërsimi i vllnetit të qytetarëve në zgjedhjet e 25 prillit.

“Parlamenti monist dhe ilegjitim ka vetem nje qellim te heqi vemendjen nga masakra zgjedhore e 25 prillit dhe per kete eshte i gatshem te perdori çdo dallkauk per tu bere noter i cmen durise se Edi Rames. Ban ditet qe vo dhen dhe shka terruan zgje dhjet sot bejne moral. Ato kane vetem nje shqetesim sesi te shmangin vemendje nga tjetersimi i vullnetit te qytetareve me 25 p rill. Por mos harroni se do vijë dita kur do ju nxij jetën’- tha Kryemadhi.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *