Lulzim Basha ka dalë para mbeshtetësve në seli pas humbjes së zgjedhësve.

Basha tha ndër të tjera se besoi tek demokracia, por u përball me një regjim.

‘Të dashur shqiptarë, zonja dhe zotërinj, teksa muzgu i kësaj mbrëmje po bie, një tjetër hije po avitet në zemrat dhe mendjet e shqitarëve.

A është kymuzg i shpresës dhe ëndrrës për ndryshim për Shqipërinë demokratike dhe evropian.

E kemi shumë vite që luftojmë për demokracinë.

Ne bëmë betejë për demokracinë.; unë besova se do ta fitonin dhe do tja kthenim Shqipërisë demokracinë, por nuk mjaftoi sepse këto zgjedhje nuk kishin të bënim me demokracinë.

Hymë në zgjedhje me një regjim. Ata ndryshuan Kushtetutën, dhjetëra mijëra vota të pavlefshme”, tha Basha.

.
Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here