Ish-shefi i antid rogës së Fierit, Dritan Zaganika rikthyer në Facebook çështjen e ish-ministrit të Brendshëm Saimir Tahiri.
Zagani ka publikuar një deklaratë të 3 viteve më parë të ish-ambasadorit amerikan, Donald Lu, i cili shprehet se në media janë para shumë prova për Saimir Tahirin, Zagani shkruan se gjykata nuk po i gjen dot provat.
“E megjithatë gjykata akoma nuk po i gjen dot provat,… jo per gje por thjesht presin do kete apo jo ndryshim politik.

Pra shtet me ligje,por pa shtet ligjore…i bie shtet mafioz.
Per mbyllje rroftë lideri dr oges dhe suksese (Agaçit) avokatit te djallit ne punen e tije per lartësimin e ma.fies në majat e pushtetit.”, shkruan Zagani. /7news

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here