Riniani fiksohet me Anën/ Ec pak para të të shikoj b*thët

0
20Riniani dhe Ana kanë zhvilluar takimin e parë së bashku dhe nuk kanë munguar puthjet e para, flirtimet dhe bisedat e nxehta.

Riniani i dhuroi disa herë puthje në qafë dhe në një moment, kur Ana e çoi në dyqan për t’i dhuruar një parfum, ai nuk hezitoi që t’i kërkonte të ecte para.

Ai hodhi sytë tek të pasmet e saj dhe Ana e pyeti: “E kalova provën?” Pas kësaj, vazhduan bisedat tepër flirtuese mes tyre.

.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here