Rozana Radi është një këngëtare, moderatore dhe biznesmene e suksesshme. Por pavarësisht se është një femër e arrirë, edhe ajo ka pengjet dhe mungesat e saj në jetë.

Gjatë një bashkëbisedimi virtual me ndjekësit në Instagram, këngëtarja u pyet se çfarë i mungon më së shumti.

“Do ta thosha por fatk eqësisht s’do e ndryshoja realitetin. Kam dhe unë pengjet e mia. Jeta më ka mësuar të jetoj me mungesa njerëzisht të dashur”– iu përgjigj Rozana Radi, duke iu referuar ndarjes së parakohshme nga jeta të prindërve të saj.

.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here