Rrefehet vajza shqiptare: Ta denoncoj kusheririn qe me ng.acmon sek*ualisht apo jo

0
475

This post has already been read 469 times!

Rastet e ngácmimeve s*ksuale në Shqipëri janë të shumta, e përveç atyre që denoncohen, janë edhe një numër i madh ngjarjesh që mbahen të fshehta nga “viktimat”. Kushtu ka ndodhur edhe me një vajzë, e cila rastin e saj e ka dénoncuar në redaksinë.

Vajza tregon se ka rënë pre e ngácmimit s*ksual nga kushëriri i saj. Gjendja e saj është e rënduar dhe këtë e ka shprehur përmes një mesazhi në redaksinë tonë.

Deri më tani ajo ende nuk e ka dénoncuar kushëririn në polici dhe për këtë kërkon edhe ndihmën e ndjekësve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here