Rregullat për hapjen e plotë të bareve edhe brenda, ja çfarë duhet të keni parasysh

0
22

This post has already been read 13 times!

Komiteti Teknik i Ekspertëve ka miratuar protokollet e sigurisë për rihapjen nga data 1 tetor të bar-kafeve, restoranteve dhe pishinave në ambiente të mbyllura.

“Respektimi i protokolleve të sigurisë është kusht i panegociueshëm, për të vijuar pa ndërprerje aktivitetet e biznesit dhe të shërbimeve dhe që ekonomia të mos cenohet nga kufizimet e detyruara për arsye të ruajtjes së shëndetit publik!”- thotë Ministria e Shëndetësisë.

Më poshtë janë protokollet për hapjen e restoranteve dhe lokaleve:

Më poshtë janë protokollet për hapjen e pishave:

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here