Ajo punonte edhe pse ishte shtatzënë sepse kishte edhe një djalë të vogël për të mbajtur. Por kamarieres shtatzënë i ka ndryshuar jeta falë një pastori.

Pastori befason kameriere shtatzënë me këshilla 12,000 dollarë që i ndryshon jetën

Një pastor nga Xhorxhia i ka dhuruar 12,000 dollarë bakshik. Ai u prek shumë kur e pa duke punuar edhe pse ishte shtatzënë.

Peshkopi Eusebio Phelps hyri në kafenë ku ajo punonte për të porositur mëngjesin dhe kur e pa që ajo punonte edhe pse ishte në muajt e fundit të shtatzënisë mezi mbajti lotët.

Teka fliste më ajo i tregoi edhe se po flinte në makinë me djalin e saj të vogël sepse i shoqi i kishte braktisur. Kaq u desh dhe pastori nuk mund të duronte më.

Ai i ndryshoi jetën vajzës dhe djalit të saj, por edhe bebit që do të vij në jetë së shpejti përgjithmonë.

Përktheu dhe përshtati: Gazeta Korrekte.

Pastori befason kameriere shtatzënë me këshilla 12,000 dollarë që i ndryshon jetën

/RDA News

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here