Sa të mirë/Ledjana i thotë Mevlanit jam shëndoshur: Ai e përqafon dhe i thotë, për mua je e bukur gjithmonë


Duke u bërë gati për xhirimin e puntatës së të martës, Ledjana dhe Mevlani nuk ndahen nga njëri-tjetri, kudo i shohim duke u përqafuar e duke u përkëdhelur.

Ndërsa ng acmo hen me njër-tjerin Ledjana e pranon faktin se ka shtuar në peshë kohët e fundit dhe Mevlani i thotë se ky rezultat ka ardhur se ai është kujdesur mirë për të këto kohë. Ledjana shprehet se pas deklaratës ka qenë shumë e qetë dhe ndoshta kjo mund të ketë qenë arsyeja.

Gjithashtu ajo thotë se tani që e gjeta burrin, as veshjes nuk i kushtoj shumë rëndësi, mund të dal dhe pa to. Ndërsa Mevlani nga ana tjetër, thotë se nuk e ka aspak problem veshjen tek ajo, përderisa unë e kam në krah dhe e njoh se kush është.

Më tej Ledjana e pranon se që kur ka bërë deklaratën është bërë më serioze dhe nuk e ekzagjeron me veshjen.

.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *