Sara e PërPuthen habit me deklaratën e saj: Jam single, nuk kam qenë kurrë…(VIDEO)E ftuar në ‘Top Arena’, Sara Malaj habit me deklaratë e saja në lidhje me temën e daljes çift nga programi me Atdheun.

Sara, përballë Antonelës, në këndin e Antonelës, e cila më shumë po duket si një takim 4-minutësh mes konkurentëve të PërPuthen.

Antonela qéllon që në pyetjen e parë, duke dashur të dijë statusin e Sarës nga ku kjo e fundit pohon të mos ketë qenë asnjëherë e lídhur gjatë kësaj kohe, ka qënë në një njohje por jo e lídhur.No description available.

Kujtojmë se Sara, doli çift nga programi me Atdheun, djaloshin nga Kosova, lídhje e cila nuk zgjati shumë për mospërputhje karakteresh.

Madje sipas Sares, Atdheu kishte pëlqim për brunet më shumë sesa për biondet. E në fakt bionde është Sara dhe intervistuesja e saj Antonela.

Sara flet për pëlqimet e saja në program dhe marrëdhëniet që ruan me to pas daljes nga programi, ku me disa nuk flet fare, me disa thjesht takohen në rrugë dhe i përshëndet.No description available.

Ajo rrëfen se vajza ë cila është zhgénjyer më shumë në program, është vetë Sara, jo se është pénduar për veprimet e bëra por sipas saj “çdo gjë ndodh për një arsye, e ndoshta në situate të caktuara ishte dashur të veproja pak ndryshe.”

Mësimi më i madh që kam nxjérrë nga programi sipas Sarës është “mos i beso askujt”.

E në fund të intervistës Sara nuk ka një mesazh për ndjékësit e saj dhe për mbarë publikun por thjesht i përshëndet dhe i puth për së largu.Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *