S’di të ndalet virusi, konfirmohen pozitivë edhe 4 mësues në Korçë

0
30

This post has already been read 16 times!

KORCE

Covid 19 hyn dhe ne disa nga shkollat e qarkut të Korçës. 4 raste mësuesish të konfirmuar me Covid 19, 2 në Korçë, 1 në Bilisht dhe 1 Ersekë.

Sipas burimeve mësohet se bëhet fjalë për një çift bashkëshortësh punonjës në dy shkolla 9 vjeçare në qytetin e Korçës njeri në shkollën “Naim Frasheri” ndërsa tjetri në shkollën “Sevasti Qiriazi”.

Kanë rezultuar pozitiv edhe mësuesja e fizikes në shkollën 9 vjeçare “Papa Kristo Negovani” në Ersekë dhe mësuesja e gjuhës frenge në Bilisht.

Mësuesit janë zëvendësuar me mësues të tjerë.

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here