Se mos jeni pjekur shumë se… – Korrieri.net


Kryedemokrati Lulzim Basha gjatë daljes së tij pak më parë për mediat, në nisje të reagimit të fortë, ka shkëmbyer disa batuta me gazetarët.

Teksa gazetarët po e drejtonin nga kamerat, kreu i PD-së me ironi shtoi se duhej të kthehej ai nga kamerat dhe jo e kundërta, ndërsa nuk la pa komentuar dhe temperaturat e larta.

“Meqë e doni kështu, po kthehem unë nga kamerat. Mos jeni pjekur shumë se filloi dhe dielli tani,”-tha Basha.

 

 

 


Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *