Kryeministri Edi Rama ka ndarë sot me ndjekësit në rrjetin social Facebook lajmin se së shpejti do të nisë puna për ndërtimin e Parkut të Shtëpisë së Pavarësisë

Teksa bën me dije se punimet po ecin me ritme të shpejta, Rama jep lajmin e mirë se së shpejti do të nis puna për 3 portet e reja në vendin tonë.

“Vlorë – Po ecin me ritme të shpejta punimet për Parkun e Shtëpisë së Pavarësisë dhe infrastrukturën lidhëse të Transballkanikes me zonën e portit, një hapësirë e re spektakolare publike për qytetin, vizitorët e turistët

Së shpejti nis puna edhe për tre Portet e reja ai Turistik, i Mallrave dhe Porti i Peshkatarëve

#SkaKohëPërPushim”, shkruan Rama.

 

 

 
Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here