Alin dërgon Kirazin në spital në gjendje të rëndë. A do të mund të shpëtojë ajo? Seher bën gati valixhen për t’u larguar nga vila.

Por a do të ketë guxim ajo të largohet edhe njëherë nga Jaman? A është e gatshme Seher të dëgjojë shpjegimin që Jaman ka për t’i dhënë asaj?

Kiraz në gjendje të rëndë pas plagosjes dërgohet në spital nga Aliu. Seher bën gati valixhen për t’u larguar nga vila. Jaman dhe Ali janë të dëshpëruar.

Jaman kujton fjalët që i tha Seher ndërsa Aliut nuk i hiqet nga mendja momenti kur Kiraz u plagos.

Seher nuk pranon ta dëgjojë shpjegimin e Jamanit. Ky i fundit e mbyll në një dhomë për të folur, por merr akoma më shumë lëndim kur Seher i thotë se për të ai nuk ekziston më.
Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here