Seher dhe Jaman marrin një lajm të keq, mësoni çfarë ka ndodhur me Jusufin –

Seher gëzohet kur mëson se Jusuf do të kthehet në shtëpi. Jaman dëgjon një bisedë mes Selimit dhe Seherit. Jusuf sulmohet nga djemtë e tjerë.Kiraz përzihet nga shtëpia dhe mbetet në mes të rrugës. Ali zemërohet kur e mëson këtë dhe vihet në kërkim të Kirazit. Seher përgatit plot ëmbëlsira për ardhjen e Jusufit.Një lajm i keq e nxeh Jamanin pasi shërbimet sociale vendosin të mos e japin Jusufin. Jusuf arratiset natën. Kush do ta gjejë atë?

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *