Seher dhe Jusuf shpërngulen nga vila, mësohet lëvizja e Jaman –Seher dhe Jusuf vendosin të shpërngulen nga vila për të jetuar në një shtëpi tjetër. Por Seher nuk pranon që Jaman të jetojë me ta.

Kiraz ndodhet sërish në rrezik pasi vëllai i saj hyn në spital i maskuar si pastrues.

Ai kërcënon se do vrasë Begumin. Jaman nuk ndahet nga shtëpia e Seherit dhe Jusufit duke i ruajtur ato gjithë natën. Seher inatoset me Jamanin.
Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *